Σε αφιέρωμα lifestyle περιοδικoύ μπήκε η υπόλοιπη φωτογράφιση Τσίπρα για το Reuters

Οι φωτογραφίες του έλληνα Πρωθυπουργού για το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ήταν οι μοναδικές. Οταν ο Αλέξης Τσίπρας «ζεστάθηκε», φόρεσε κάτι πιο trendy και συνέχισε με ευσυνειδησία μοντέλου

Οπως φαίνεται οι υπόλοιπες, πιο «καυτές», πόζες του Αλέξη Τσίπρα θα χρησιμοποιηθούν για το αφιέρωμα του περιοδικού στους μεγάλους κωμικούς του πλανήτη αυτή τη στιγμή στους οποίους προς μεγάλη τιμή της χώρας μας συμπεριέλαβε και τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Μάλιστα ο έλληνας μοντέλο/πρωθυπουργός κατέχει την τιμητική θέση να «ανοίγει» το αφιέρωμα καθώς η φωτογραφία του και η μίνι συνέντευξη που την υποστηρίζει βρίσκεται στις δύο πρώτες σελίδες δίπλα στον τίτλο «We Love Funny Guys» (μτφ.: «Μας αρέσουν οι αστείοι τύποι»).

Στη μίνι συνέντευξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύει ότι δεν κατέχει άδικα την τιμητική θέση δίπλα στον τίτλο, καθώς μίλησε στη δημοσιογράφο για την πάταξη της διαπλοκής στα κανάλια, την δίκαιη ανάπτυξη, την προσέλκυση επενδύσεων και για τις άλλες μεγάλες κωμικές του επιτυχίες.

Προειδοποίηση
Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα
Share this:

One Comment

Comments are Disabled